Вітаємо хлопців з ГО "Микулинецька ініціатива" із перемогою у міні-футбольному турнірі в рамках "Кубку Шухевича"!

  • 1157

З 24 лютого по 5 березня у м.Тернопіль відбуваються спортивно-патріотичні молодіжні змагання серед громадських організацій "Кубок Шухевича". Вперше у цих змаганнях, організованих Тернопільською молодіжною міською радою взяла участь громадська організація нашої ОТГ "Микулинецька ініціатива". І що приємно - "перший млинець" виявився аж ніяк не глевким. Нашим хлопцям вдаловя вибороти перемогу одразу ж в першому змаганні, на яке вони заявилися - міні-футбольному турнірі.
У даних змаганнях взяли участь 7 команд громадських організацій (переважно з м.Тернопіль). Зокрема це такі організації як "Пласт", "Молодіжний націоналістичний конгрес", "Молодіжний Центр", "Файне Місто", "Молоді патріоти", "Фонд добрих людей", "Правий сектор" і звісно ж наша ГО "Микулинецька ініціатива".
Усіх суперників по ходу турніру наші хлопці здолали досить впевнено, найважчий матч провівши ще на груповій стадії з командою "Молоді патріоти". І нехай не вводить в оману підсумковий рахунок 5:1 на нашу користь, оскільки матч був насправді  досить впертий, про що свідчать і жовті картки, і безліч гольових моментів біля обох воріт.
Вітаємо наших хлопців з чудовою грою та перемогою у цьому турнірі і сподіваємося на такий же вдалий виступ на змаганнях з баскетболу в рамках "Кубку Шухевича", що відбудуться наступної неділі.