Запрошуємо активних мешканців ОТГ взяти участь у тренінгу!

  • 1330

Результат пошуку зображень за запитом "тренінг"
Запрошуємо на тренінг для представників Микулинецької ОТГ, який відбудеться
в м.Тернопіль 15
-16 серпня 2017 року.
На тренінгу будуть розглянуті методи доброчесного врядування в ОТГ, кращі практики застосування антикорупційних механізмів та зближення влади і громади, зокрема:
Бюджетні процеси та прозорість бюджету. Аналіз бюджету (як вміти читати бюджет);
Прозорість та доброчесність прийняття рішень на місцевому рівні (як стати доступнішим і зрозумілішим владі для громадян);
Конфлікт інтересів (як запобігати цьому);
Державні закупівлі в ОТГ (як конкурентно і прозоро їх здійснювати);
Призначення посадових осіб, конкурсний відбір.
Формування Антикорупційних рад в ОТГ.

Тренінг ДВОденний. Проїзд за наявності квитків оплачується, проживання в готелі оплачується, харчування і роздаткові матеріали забезпечуються!

Для участі у тренінгу потрібно подати свою анкету у якій вказати ваші ПІБ, вік, рід занять, мотивацію до участі у тренінгу, ваші контактні дані (номер телефона, електронна пошта, сторінка у ФБ) і надіслати її на електронну пошту одного із вказаних тренерів-наставників (див.нижче)

Що потрібно буде робити ПІСЛЯ тренінгу? Впроваджувати почуте в життя у своїй громаді. Представникам влади – приймати відповідні рішення, представникам громади – контролювати їх прийняття та виконання.

 

Наші контакти:

Микола Орлов, 067-3638272, Analitik5555@gmail.com, ФБ https://www.facebook.com/OrlovMykolaj

Ольга Ферар, 0986173802,  ferar7777@gmail.com, ФБ https://www.facebook.com/ferarolga  

 

Програма навчання та наставництва для громадян “Запобігання корупції в об'єднаних територіальних громадах” реалізується Громадським партнерством “За прозорі місцеві бюджети!” в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку