Відбувся перший відкритий турнір Микулинецької ОТГ з пейнтболу!

  • 1980


Учора, в неділю 13 травня, відбувся перший відкритий турнір Микулинецької громади з пейнтболу. Проведення цього турніру стало можливим завдяки обладнанню, придбаному на грантові кошти від програми "DOBRE". Також завдяки фінансовій підтримці програми американського уряду на стадіоні "Бровар" кілька днів тому було встановлено парк вуличних тренажерів. Приємно, що Микулинецька селищна рада разом з фондом USAID стільки уваги приділяють підтримці здорового способу життя і організації змістовного дозвілля дітей та молоді. Щодо самого турніру, то його було проведено за допомогою організаційної підтримкии ГО "Микулинецька ініціатива". Він носив не стільки змагальний, скільки дружній, розважальний характер. У змаганнях взяли участь команди Микулинецької селищної ради, місцевої громадської організації, пивзаводу "Бровар", ливарного підприємства "Булат" а також запрошені гості - команда Тернопільського осередку програми "DOBRE" та команди від сільських рад дружніх нам громад - Іванівської та Золотниківської.
Попри дружній по суті формат турніру  у чесній боротьбі перемогу та Кубок здобула команда "Бровар", друге місце дісталось команді "Булат", а третє отримала команда місцевої ГО "Микулинецька ініціатива".
Пейнтбольні змагання принесли багато задоволення учаснкам і викликали значний інтерес у молоді громади, тому планується проведення принаймі ще трьох турнірів подібного формату вже протягом  цього літа.
Хочеться ще раз від імені усієї громади подякувати програмі DOBRE та Агенству США з міжнародного розвитку (USAID).