Протягом вересня-жовтня буде проведено місячник з благоустрою

  • 750

       Згідно рішення виконавчого комітету Микулинецької селищної ради №727 від 23.09.2019 року. заплановано проведення протягом вересня-жовтня 2019 року осіннього місячника з благоустрою. В ході заплановоного заходу керівникам комунального підприємства, підприємств, установ, організацій, суб'єктам підприємницької діяльнсті, а також власникам забудов приватного сектора вжити дієвих заходів щодо впорядкування та облаштування прилеглих та закріплених територвй та споруд, які знаходяться у їх власності.

       Директору КП "Комунпобутсервіс" Чайці В.В., директору КП "Комунекосервіс" Мамрошу Є.Д., старостам сіл Ладичин, Заздрість, Дворіччя вжити заходів до виконання запланованого місячника благоустрою, в тому числі впорядкування прилеглих та закріплених територій, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, вулиць доріг, тротуарів; впорядкування автобусних зупинок на дорогах загального користування, прибирання кладовищ, братських могил.

      Директорам освітніх закладів, керівникам громадських організацій  та Микулинецької Молодіжної ради: залучити до заходів учнівську та студентську молодь.