Привітання з Днем медичного працівника

  • 1506

ДОРОГІ МЕДИКИ!

Щиросердечно вітаю Вас із професійним святом - днем медичного працівника. Висловлюю Вам найтепліші слова вдячності за вашу благородну працю, за те, що даруєте людям найцінніше - здоров'я і життя.

Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов'ю до людини». І справді, професія лікаря, це набагато більше, ніж просто професія. Своїм життєвим покликанням ви обрали благородну справу - порятунок життя. Лікарі, медсестри, фармацевти, санітари - у кожного з вас особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров'я людини. Ваша професія почесна і вкрай непроста, адже ви лікуєте не лише тіло, а й зцілюєте душу, даруючи надію на одужання.

Особливо хочу подякувати нашим військовим лікарям, працівникам військово-медичних клінічних центрів і військових госпіталів та військовим медичним волонтерам! Незважаючи на небезпеку, ви самовіддано рятуєте наших воїнів на передовій, у польових госпіталях, повертаєте їх до життя в лікувальних та реабілітаційних закладах.

Схиляю голову перед героями - медиками, які загинули, виконуючи військовий обов'язок - надання медичної допомоги пораненим воїнам. Світла пам'ять і слава кожному з них. Їх жертовність назавжди залишиться у пам'яті вдячних українців.

Шановні представники медичної галузі, дякую вам за щоденну кропітку працю, професіоналізм і відданість справі. Бажаю міцного здоров'я, мирного неба, добробуту, професійних успіхів і нових звершень в ім'я України!