Запрошуємо Вас узяти участь у розвитку громади у рамках програми DOBRE!

  • 1469

До уваги активних та ініціативних мешканців громади!
Запрошуємо вас взяти активну участь у розвитку нашої громади. Якщо у вас є цікаві ідеї та бажання їх впровадити, запрошуємо вас долучитися до однієї з трьох наступних ініціативних підгруп. Читати далі:

У рамках інвестиційної програми DOBRE від американського фонду USAID у нашій громаді буде створено три ініціативних групи з питань розвитку Микулинецької ОТГ. Зокрема:

1. Група стратегічного планування (в компетенцію групи входить визначення пріоритетних завдань і проектів, які будуть реалізовуватися у нашій громаді; створення стратегічного плану розвитку)

2. Група колегіального бюджетування, моніторингу якості надання місцевих адмінпослуг (група аналізуватиме надходження і видатки бюджету, вартість реалізації програм та проектів, доводитиме інформацію до населення громади та вивчатиме основні проблеми та потреби громади)

3. Група з економічного розвитку (завдання групи - підготовка проектних заявок для участі у конкурсах, грантах та інвестиційних програмах з метою отримання фінансування для подальшої реалізації проектів)

Формат діяльності ініціативних груп: група збиратиметься один раз на місяць для діяльності в рамках власних завдань та обговорення їх з представниками DOBRE та Західно-Українського Ресурсного Центру.
Найближча зустріч ініціативних груп відбудеться у четвер 16 березня 2017 року  о 11 годині в приміщенні Микулинецької селищної ради.
З питань подання заявки на участь у ініціативній групі телефонуйте координатору програми Яцині Андрію Михайловичу за номером 0964470660 або 0668546530.