Школа активної громади

  • 1438

Інститут “Республіка” запрошує активістів з різних міст, містечок та сіл України на тренінг “Школа Активної Громади” (далі – Школа), який відбудеться у м.Тернопіль 27-29 травня 2016 р.

Взяти участь у Школі можуть активісти, робота яких пов’язана із активізацією громад – громадські активісти, лідери неформальних груп та рухів, представники ОСББ та ОСН.

Школа Активної Громади – це інтенсивний триденний навчальний курс для громадських активістів, присвячений питанням посилення громад, проведення успішних фандрайзингових та адвокасі-кампаній, просування громадських ініціатив у медіа та Інтернет. У рамках Школи окрема увага буде приділятися питанням децентралізації влади та організації ефективного місцевого самоврядування.

Зокрема, на тренінгу передбачається обговорення з таких тем:

- Фандрайзингові кампанії на місцевому рівні;

- Проект – як елемент фандрайзингу;

- Планування та проведення адвокаційних кампаній.

Умови участі у Школі:

- Учасники мають бути присутні протягом усього навчання.

- Організатори забезпечують проживання, харчування та проїзд учасників Школи.

Для участі у конкурсі з проходження тренінгу у Школі Активної Громади необхідно до 25 травня 2016 року заповнити онлайн анкету на веб-сайті Інституту “Республіка”.

Відібраним учасникам буде надіслана додаткова інформація та адреса проведення школи.

 

Детальнішу інформацію щодо участі у конкурсі можна дізнатися на веб-сайті Інституту за посиланням: http://inrespublica.org.ua/aktyvna-hromada/u-ternopoli-projde-shkola-aktyvnoyi-gromady.html, а також, у разі виникнення запитань, звернутися за електронною поштою: eliseevanatalia5@gmail.com і тел.: (095) 044-76-00, (097) 394-32-15.Фото без опису