ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР КОРИГУВАННЯ ТАРИФІВ НА  ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

  • 1555

Результат пошуку зображень за запитом "водопостачання"
 

 

ОГОЛОШЕННЯ

ПРО  НАМІР   КОРИГУВАННЯ    ТАРИФІВ   НА   ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

 

           З метою отримання зауважень та пропозицій з приводу наміру встановлення нових (скорегованих) тарифів  на централізоване водопостачання та водовідведення, на виконання рішення виконавчого комітету  Микулинецької селищної ради №276 від 18 липня 2017 року «Про розгляд відношення  ПМП «Комунекосервіс» щодо  коригування  тарифів на  централізоване  водопостачання та водовідведення  в смт. Микулинці»:

виконавчий комітет Микулинецької селищної ради  оголошує про  намір коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, в сторону його підняття, що ініційоване ПМП «Комунекосервіс», у зв’язку із зростанням цін на електроенергію, паливно-мастильні матеріали, збільшенням нормативних коефіцієнтів на збори по екологічному податку та спеціальному використанню підземних вод, податку на надра, зміною мінімальної заробітної плати, а також зміною обсягу послуг з централізованого водопостачання,  а  саме:

  • для населення – 13,25 грн. за 1 м. куб.
  •  для бюджетних організацій -  13,70 грн. за 1 м. куб.
  • для інших організацій – 13,90  грн. за 1 м. куб.

 

За детальною  інформацією  про  обґрунтування причин коригування тарифів можна звернутись у  ПМП «Комунекосервіс». (Тернопільська область Теребовлянський район смт. Микулинці вул. Ст. Бандери, 11, тел.факс 5-10-17).

Зауваження та пропозиції приймаються протягом місяця із дня опублікування в газеті «Воля» за адресою: 48120 Тернопільська область Теребовлянський район смт. Микулинці вул. Ст. Бандери, 11  тел.факс (03551) 5-10-42, 5-10-17.