Оприлюднено рішення 37 сесії №1000 Про затвердження Положення про порядок зняття з балансу Микулинецької селищної ради та інших підприємств, установ та організацій житлових будинків, у яких приватизоване або викуплене житло

  • 857

Фото без опису
 

Відповідно до Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду", "Положення про порядок передачі квартир (будинків) жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян", затвердженого наказом Міністерства з питань ЖКГ від 16.12.2009 № 396, враховуючи рекомендації постійної комісії  житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва  та сфери послуг, керуючись ст. 26, п.1,2,5 ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

                                        Микулинецька  селищна  рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про порядок зняття з балансу Микулинецької селищної ради та інших підприємств, установ та організацій житлових будинків, у яких приватизоване або викуплене житло та передачу їх у власність громадянам, юридичним особам.

2. Затвердити  комісію для здійснення  передачі житлових будинків, у яких приватизоване або викуплене житло громадянам, юридичним особам у складі:

      – Перший заступник селищного голови  – Боднар В.Я.;

      – Головний бухгалтер Микулинецької селищної ради  – Кіт А.В.;

      –  Спеціаліст I  категорії Микулинецької селищної ради  - Вахновська Г.С.;

  • Юрист Микулинецької селищної ради  - Губіцький А.О.;
  • Статистик Микулинецької селищної ради   - Кучвар І.Б..

 

3. Секретарю селищної ради Слободян О.Р. рішення з додатком 1 розмістити на сайті Микулинецької селищної ради та в районній  газеті  "Воля".

4.Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення.

 

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти напершого заступника селищного голови Боднара В.Я. та  постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва  та сфери послуг.

Селищний голова                                                                П.І.Осіпчук

 

Детальніше із рішенням, Положенням та відповідними додатками Ви можете ознайомитися, перейшовши за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ