Пейнтбольний турнір для старшокласників громади

  • 1234

Минулої неділі у Микулинцях відбувся перший Кубок Микулинецької громади з пейнтболу серед старшокласників. У змаганнях взяли участь12 команд з Микулинецької, Заздрістської та Ладичинської шкіл.
Організатором змагань стала громадська організація "Микулинецька ініціатива". Фінансову підтримку надали меценати -  ТОВ "Микулинецький Бровар" та ТДВ "Булат", а пейнтбольне спорядження та нагороди для переможців були надані   Микулинецькою селищною радою. Тож саме завдяки тісній співпраці місцевих активістів, підприємців та органів влади вдалося організувати для дітей це чудове свято.
Кубок змагань виборола команда Микулинецької школи "ВКГ" (Дмитро Лихолат, Костянтин Ониськів, Віталій Гарматій), срібні нагороди, завдяки команді "Сокіл" (Орест Слободян, Микола Терехов, Юрій Пазірович), поїхали у с. Заздрість, а бронзові медалі здобула ще одна микулинецька команда - "Детроїт" (Володимир Колода, Назар Братковський, Віктор Глухан). Не зважаючи на те, що нагроди отримали лише три команди, переможцями стали всі, адже гарної погоди, посмішок та екстремальних вражень вистачило на всіх.