Впливай на бюджет своєї громади

  • 1128

До уваги жителів Микулинецької ОТГ – відкритість інформації про надходження та витрати місцевого бюджету є однією з ключових ознак відповідальної та прозорої влади. Саме тому 9 листопада о 12:00 год. на центральній площі смт. Микулинці відбудеться інформаційний публічний захід з розповсюдження “Бюджету для громадян за 2018 рік”. У заході мешканці громади зможуть отримати консультації та роз’яснення стосовно місцевого бюджету: обсяг, джерела, наповнення та напрямки витрат міських та державних коштів та інформацію стосовно Громадського бюджету (бюджет участі). Також мешканці отримають друкований примірник “Бюджет для громадян за 2018 рік” і усі небайдужі мають змогу залишити свої пропозиції, що будуть враховані під час формування бюджету громади на 2019 рік.

“Для нас важливо, щоб Ви були рівноправним учасником бюджетного процесу, разом сприяли кращому наповненню місцевого бюджету коштами та досягненню більш ефективного їх використання для розвитку нашої громади.

Микулинецька селищна рада ОТГ дякує за отриманий досвід та розраховує на подальшу співпрацю із експертами громадського партнерства “За прозорі місцеві бюджети” в рамках проекту «Доброчесні громади» за підтримки програми DOBRE.