З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ !

  • 641

Фото без опису

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього нашої держави, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей.

Цей День є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.

Любов до Вітчизни єднає нас нескорених у боротьбі з агресором, у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

У час важких випробувань всім нам необхідно об`єднати зусилля для захисту свободи держави. Від кожного з нас залежить, в якій країні житимемо ми і наші нащадки.

Велика шана народу України за мужність, патріотизм, стійкість і незламність!

Низький уклін героям Небесної Сотні та українським воїнам, які захищають державний кордон на Сході України, всім тим, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

Усіх з Днем Гідності та Свободи!

Слава Україні!