Святкування Дня Соборності України в Микулинецькій опорній школі

  • 1282

  Фото без опису   22 січня в приміщенні Микулинецької опорної загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася урочиста лінійка з нагоди відзначення Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

      Під час лінійки директор школи Шафранська Зоряна Степанівна виступила перед учнями з доповіддю про Акт Злуки УНР та ЗУНР, який відбувся 100 років тому. Після лінійки було проведено флеш-моб Схід і Захід єдині, під-час якого діти і вчителі утворили живий ланцюг єдності.

     В рамках святкування відбувся Кубок Соборності з Що? Де? Коли? – оригінальна задумка, яка спрацювала на всі 200%. Працівникам Микулинецької селищної ради, на чолі з головою та разом із командою вчителів школи, протистояли 20 найрозумніших старшокласників. Практично увесь турнір перемога вислизала з одних рук в інші. І, напевно дуже символічно, що на день Соборності перемогу здобула дружба – бойова нічия з рахунком 39:39.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису