Зустрічі голови РДА Юрія Ништи із громадськістю селища Микулинці та села Заздрість.

  • 714

Фото без опису23 січня 2019 року в актовому залі Микулинецької опорної ЗОШ І-ІІІ  відбулися зустрічі голови РДА Юрія Ништи та його заступника Андрія Кундрата, керівників окремих структурних підрозділів РДА із громадськістю селища Микулинці та села Заздрість.

     Голова РДА Юрій Ништа ознайомив присутніх із досягненнями району в 2016-2018 роках у напрямку реалізації інфраструктурних проектів та повідомив про розробку стратегії розвитку краю на 2019-2021 роки. Особливу увагу очільник району зосередив на залученні в наш край з різних джерел державних коштів, завдяки яким і вдалося втілити в життя різні проекти соціально-культурного розвитку територій.

     З коротким звітом про виконання плану соціально- економічного розвитку громади виступив голова Микулинецької обєднаної ОТГ Осіпчук Петро Іванович.

      Під час зустрічі було окреслено плани на перспективу. Зокрема пунктом номер один у всіх без винятку селах і селища Микулинецької ОТГ є проведення ремонту доріг місцевого та комунального значення. Окрім того, в смт Микулинці планують провести капітальний ремонт будинку культури, в с.Конопківка збудувати водогін, а в с.Заздрість – відновити регулярне автобусне сполучення із райцентром, встановити на зупинках павільйони, відкрити аптечний пункт у приміщенні ФАПу.
     Не оминули увагою в рамках проведення зустрічей й питання реформування галузей освіти та медицини, а також монетизації субсидій.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису