Запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь Микулинецької громади долучитися до створення Молодіжної ради.

  • 1504

Фото без опису

Запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь Микулинецької громади долучитися до створення Молодіжної ради.

 

      З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю громади, для забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молодих громадян та їх участі в усіх сферах життя територіальної громади, планується створення Молодіжної ради при Микулинецькій селищній раді. Завдяки цьому, молодь отримає шанс для успішної самореалізації у подальшому житті.
       Учасники Молодіжної ради матимуть можливість ознайомитися з діяльністю органів місцевого самоврядування громади, реалізовувати соціальні проекти та вступати у діалог з органами влади всіх рівнів. Завдяки цьому ініціативні та цілеспрямовані юнаки та дівчата матимуть шанс стати новими громадськими діячами та зробити вклад у розвиток не тільки нашої громади, але й всієї країни.
       Молодіжна рада буде незалежною у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.
        Тому, ми запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради. Тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток рідної громади!!

       Просимо вас подавати кандидатури  для формування депутатського складу Молодіжної ради. Прийом кандидатур до 5 квітня 2019 року. Зареєструватися можете заповнивши гугл форму https://docs.google.com/forms/d/1J17WwRvZ77LnmbkOkSYvxpvq7NYk2uvaxkW70enq0g0/edit