1 квітня було проведено санітарну обробку вулиць придбаним трактором Програмою DOBRE

  • 1640

Фото без опису01 квітня 2020 року комунальне підприємство “Комунпобутсервіс” провело санітарну обробку вулиць громади з метою запобігання поширення короновірусної інфекції. Одним із засобів профілактики є дезінфекція вулиць, зупинок громадського транспорту, скверів, площ та інших місць скупчення людей. 

Дезінфекція проводилася трактором МТЗ 320.4, який як й ескаватор-навантажувач ЕП-Ф-П-01 (з основним навантажувальним ківшом та заднім екскаваторним обладнанням) був придбаний для Микулинецької ТГ Програмою DOBRE в межах проєкту з удосконалення послуги утримання та ремонту доріг. Загалом внесок Програми DOBRE становив 1 550 219,05 грн. У свою чергу громада, в якості співфінансування, придбала ще один трактор МТЗ, причіп тракторний та інше спецобладнання на суму 718 494,00 грн.
Даний проєкт спрямований на вирішення актуальної для громади проблеми щодо здійснення якісного процесу господарської діяльності комунального підприємства, завданням якого є надавати різні послуги мешканцям громади а також забезпечувати благоустрій на території громади у літній і зимовий період.
#USAID #DOBRE