З Міжнародним днем захисту дітей!

  • 764

Сьогодні ми відзначаємо гарне і добре свято – Міжнародний день захисту дітей. Це свято поєднує все найкраще, що ми маємо у житті, адже дитинство – найцінніший подарунок, який отримує людина. Найкращі наші спогади, які ми неодноразово згадуємо у дорослому віці, пов’язані з цим періодом. Найкращі друзі, відносини з якими зберігаємо усе життя, теж, зазвичай, родом з дитинства. Так, ми часто хочемо якнайшвидше стати дорослими, але потім мріємо хоч на мить повернутися у дитинство.

Фото без опису

Кожна дитина має свої спогади про цей час, але від нас, дорослих, залежить, щоб ці спогади були якомога щасливішими. Ми маємо захищати дитинство наших дітей від багатьох речей: насильства, хвороб, брехні, жорстокості і байдужості. Сучасний світ ставить свої жорсткі вимоги навіть до маленьких дітей: їм доводиться занадто швидко розвиватися і ставати дорослими. Тому ми маємо допомагати їм віднайти себе у цьому світі і зробити ці короткі роки дитинства яскравими.

 

Користуючись нагодою, вітаю всіх дітей з цим святом, бажаю бути завжди енергійними, цілеспрямованими, бути гордістю для своїх рідних, близьких, для своє країни. А всім тим, хто щоденно віддає свої сили, натхнення та всього себе дітям, бажаю міцного здоров’я, наснаги та благополуччя. Нехай радість дитячих очей буде найкращою винагородою за нашу спільну сумлінну працю і турботу, а веселий дитячий сміх завжди радує та наповнює наше життя змістом та надає сил і впевненості в досягненні нових задумів.

 

З повагою,

Голова Микулинецької ОТГ

 

Петро ОСІПЧУК