У рамках Національної програми «Велике будівництво» розпочалася реконструкція стадіону в урочищі “Стромки”

  • 817

Фото без опису

До уваги мешканців громади, розпочинаються роботи в рамках Національної програми «Велике будівництво» проекту «Реконструкція міського стадіону по вул. Набережна, 39 в смт. Микулинці Теребовлянського р-н. Тернопільської обл.» заявник якої є Микулинецька селищна рада разом із активістами громади Процик Іван та головою ГО "Активна Молодь Громади" Якимчук Назар, котрі брали активну участь, щоб проект внесли до програми «Велике будівництво».

Метою проекту є: створення умов  для формування, збереження, зміцнення здоров’я мешканців Микулинецької громади, вирішення питань фізичного розвитку дітей та молоді, збереження спортивних традицій громади шляхом будівництва сучасного спортивного стадіону.

Фото без опису

Наразі тривають підготовчі роботи. Загалом у рамках проекту будуть виконанні наступні роботи:

  • Реконструкція існуючого футбольного мініполя;
  • Реконструкція футбольного поля (закладання основи та встановлення системи поливу);
  • Реконструкція футбольного поля (посів газону, електромонтажні роботи);
  • Встановлення універсального спортивного майданчика;
  • Облаштування бігових доріжок;
  • Встановлення насосної станції.

Фото без опису

Відремонтований стадіон стане початком відродження спортивної інфраструктури, надасть імпульс популяризації в громаді фізичної культури та спорту. З'явиться можливість для проведення занять з фізичної культури, тренувань та різноманітних змагань, як для дітей, так і для дорослих.

Фінансування даного проекту здійснюється за рахунок коштів Державного Фонду Регіонального Розвитку та бюджету Микулинецької селищної ради детальніша інформація про проект можна переглянути за посиланням – http://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation?PROJT=26617.

Замовником робіт є “Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації”, а виконавцем робіт – Товариство з обмеженою відповідальністю "Тернопільбуд". Тендерна документація оприлюднена на площадці “PROZORRO Публічні закупівлі” за посиланням – https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-03-000562-a .

Фото без опису

Більше фотографій можна переглянути на фейсбук сторінці за посиланням –  https://www.facebook.com/groups/mikulince/permalink/707463079816489/ .