Торги з продажу кінотеатру не відбулись

  • 941

До уваги, 30 вересня 2020 року, відбулись торги у формі електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації – Нежитлова будівля (Кінотеатр) що знаходиться за адресою вул. 22 Січня, 11, смт. Микулинці, Теребовлянського району Тернопільської області, стартова ціна якого складає – 111 260 грн.

Фото без опису

В аукціоні приймали участь 5 учасників: Демінський Сергій Анатолійович, Козюк Андрій Мирославович, Туницький Тарас Юрійович та Бак Галина Олександрівна, серед яких переможцем аукціону визнано ПОП “ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ” на суму 951 112,60 грн. Аукціон завершився 30 вересня о 15:24. Торги по даному аукціоні не відбулись, у зв’язку із порушенням строків підписання договору купівлі-продажу даного об’єкта, а саме ПОП “ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ” не підписав даний договір протягом 30 календарних днів з дня, наступного за днем формування протоколу про результати електронного аукціону.

09 листопада 2020 року виконавчий комітет Микулинецької селищної ради затвердив Акт про порушення строків підписання договору та Рішення про Дискваліфікацію переможця електронного аукціону – ПОП “ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ”.

Згідно із процедурою проведення відкритих торгів даний аукціон з умовами вважається таким, що не відбувся, у зв’язку з цим відбудеться наступний етап торгів – аукціон зі зниженням стартової ціни, про що буде додатково повідомлено.

 

Детальну інформацію про аукціон можна переглянути за наступним посиланням – https://c1.ux.ua/privatization/auction/UA-PS-2020-09-09-000021-3 .