27 січня відбудеться засідання виконавчого комітету

  • 610

У середу 27.01.2021 р. о 14:00 год. у приміщенні Микулинецького МБК відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Микулинецької селищної ради.

Фото без опису

На порядок денний виносяться наступні питання:

1.    Про  затвердження переліку  видів суспільно-корисних робіт на 2021 рік на території населених пунктів Микулинецької селищної ради, для засуджених, які відбувають покарання  у виді громадських робіт.
2.    Про підсумки роботи зі зверненнями громадян – мешканців Микулинецької ОТГ у  2020 році. 
3.    Про інформацію про вчинення нотаріальних дій та реєстрацію актів цивільного стану  на території Микулинецької селищної  ради.
4.    Про виконання  плану  роботи  виконкому  селищної  ради  у2020 році.
5.    Про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку на території громади  в 2020 році.
6.    Про  роботу КП «Комунпобутсервіс» на території Микулинецької ОТГ у  2020 році  та затвердження плану роботи підприємства  на 2021 рік.
7.    Про роботу КП «Дружба» в 2020 році та затвердження  плану роботи підприємства на 2021 рік.
8.    Про роботу закладів культури Микулинецької селищної ради в  2020  році та затвердження плану роботи на 2021 рік.
9.    Про роботу бібліотек Микулинецької селищної ради за 2020 рік та затвердження їх планів роботи  на  2021  рік.
10.    Про затвердження фірмового бланку Відділу освіти, культури, молоді та спорту  Микулинецької  селищної  ради. 
11.    Про затвердження фірмового бланку та відтиску печатки Фінансового відділу   Микулинецької  селищної  ради. 
12.    Про проєкт комплексної програми забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території Микулинецької ОТГ з центром в смт.Микулинці на 2021-2023 роки.
13.    Про створення адміністративного пункту збору на території  Микулинецької селищної ради та затвердження його персонального  особового  складу.
14.    Про внесення змін в персональний склад комісії по проведенню інвентаризації матеріальних цінностей, які обліковуються Микулинецькою селищною радою. 
15.    Про внесення змін в персональний склад постійно діючої комісії з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного  нерухомого майна.
16.    Про внесення змін в персональний склад аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Микулинецької селищної ради.
17.    Про створення конкурсної комісії повизначенню виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів Микулинецької  селищної  ради.
18.    Про розгляд заяви старости смт.Дружба Гарбуза А.М. щодо надання дозволуна санітарне зрізання дерев на території смт. Дружба та с. Налужжя.
19.    Про розгляд відношення начальника КП «Комунпобутсервіс» Чайка В.В.  щодо  санітарної  зрізки  дерев  на території  Микулинецької селищної ради.
20.    Про розгляд заяви громадянина - жителя смт. Микулинці Гроха С.І. щодо проведення вуличного освітлення по вул. Тернопільська в смт. Микулинці
21.    Про розгляд заяви о. Євгена Влох щодо надання дозволу на пониження крон дерев по вул. Тернопільська в смт. Микулинці.
22.    Про розгляд заяви  о.Віктора Стахув щодо надання дозволу на зрізання дерев на території костелу св. Антонія в  с. Струсів.
23.    Про розгляд заяви старости смт. Дружба ,с. Налужжя Гарбуза А.М. щодо надання дозволу на встановлення спортивного інвентаря у громадському місці по вул. Лесі Українки в мст. Дружба.
24.    Про розгляд заяви жителів Микулинецкої ОТГ щодо надання матеріальної допомоги  на  лікування  та  поховання.   
25.    Різне.
 

Запрошуємо всіх членів виконавчого комітету взяти участь у засіданні.