Микулинецька селищна рада проводить громадські слухання по детальному плану території

  • 882

Фото без опису

Згідно рішення Струсівської  сільської  ради від 19.10.2018 р.  № 489 “Про розробку та виготовлення детального плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 6125088300:01:001:0895) з ведення особистого селянського господарства для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд”,  у відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», проводяться громадські слухання містобудівної документації :

«Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по с.Налужжя, Тернопільської області»  ( замовник Струсівська сільська рада, розробник ТОВ «Галичинапроект». 

Громадські слухання відбудуться  15 березня 2021 року, 10:00 год. в приміщені адмінбудівлі  Дружбівської селищної  ради в  смт. Дружба.

Метою розробки детального плану території земельної ділянки є зміна цільового призначення земельної ділянки загальною площею 0.2250 га, для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 6125088300:01:001:0895, яка перебуває в приватній власності гр.Чайковського Михайла Романовича» в с.Налужжя, на цільове призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .

З матеріалами містобудівної документації ви можете ознайомитись, в приміщені адмінбудівлі Микулинецької селищної  ради за адресою ( смт.Микулинці, вул.Поштова, 1 Б) (тел. 5-12-52)  в робочі дні (з 8.00  до 17.00 год.) по 14.03.2021 року, або на офіційному сайті Микулинецької селищної ради.

За вказаною адресою ви можете надсилати пропозиції (зауваження) по 14.03.2021  р.

Довідка: 

у відповідності до вище вказаних законодавчих актів пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати:

- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; - юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад. 

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.