Затверджено План соціально-економічного розвитку на 2021 рік

  • 1803

Фото без опису

Рішенням сьомої сесії №279 від 26 лютого 2021 року було затверджено План соціально-економічного розвитку Микулинецької селищної територіальної громади на 2021 рік.

Основною метою Плану є створення умов для повноцінного функціонування об’єднаної громади, зокрема, через зростання добробуту і підвищення якості життя населення, забезпечення позитивних структурних зрушень в економіці, підвищення її конкурентоспроможності як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку. План визначає цілі, завдання та основні заходи економічного і соціального розвитку Громади на 2021 рік. Основні зусилля громади у 2021 році будуть спрямовані на закріплення позитивних тенденцій розвитку економіки Громади, досягнення якісних зрушень в економічній та соціальній сферах, розвиток підприємництва, забезпечення продуктивності праці та підвищення рівня життя.

Згідно аналітичної частини до складу Громади входять 20 населених пунктів, загальна площа громади становить 239,89 кв.км., населення громади становить 17 304 мешканця та загальна протяжність доріг становить 175,006 км.

Також було затверджено ряд завдань та заходів, які плануються реалізувати у 2021 році, з яких:

  • Капітальний ремонт стелі і даху Ладичинського ДНЗ «Лелеченя» в с. Ладичин;
  • Будівництво амбулаторії первинної медикосанітарної допомоги по вул. Набережна, 3 в смт. Микулинці;
  • Виготовлення проектнокошторисної документації ремонту міського будинку культури в с. Струсів;
  • Відкриття оновленого стадіону “Бровар” в урочищі Стромки, смт. Микулинці;
  • Турніри з мініфутболу, гандболу, пейнтболу та армреслінгу;
  • Проєкти громадського бюджету (Бюджету участі);

Список усіх завдань та заходів можна переглянути у 6 розділі Плану соціально-економічного розвитку Микулинецької селищної територіальної громади на 2021 рік за наступним посиланням – https://mykulynecka-gromada.gov.ua/plan-ser-na-2021-rik-14-26-06-01-03-2021/ .