Візьми участь у фотоконкурсі "Рух заради здоров`я"

  • 2373

Фото без опису

До 22 квітня 2021 року на Тернопільщині триває відкритий обласний фотоконкурс «Рух заради здоров’я» під час карантину. Головною метою заходу є презентація руханки (зарядки). Усі надіслані на конкурс світлини мають відображати виконання руханки (зарядки) однією особою або групою людей різного віку, - як на свіжому повітрі, в офісних приміщеннях, так і під час роботи чи на відпочинку.

Фотографії потрібно надсилати за електронною адресою: tr_sport@ukr.net  та через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

Усі фото мають бути авторськими (не більше 2 одного автора).

Світлини слід подавати у цифровому форматі, дотримуючись таких вимог:

– цифровий знімок - файл у форматі JPEG будь-якого розміру;

– колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва робіт повинна мати такий вигляд: ім’я, прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, прізвище, ім’я).

(Наприклад: Іван Іванов, вул. Поштова, 1, смт. Микулинці, Микулинецька територіальна громада, представник Марія Іванова 0931234567 ).

На сьогодні на фотоконкурс від шанувальників фізичної культури і зарядки уже надійшло 106 фотографій. Така активність не може не тішити. Отож, продовжуйте в  такому ж дусі. А надсилати фотографії потрібно надсилати за електронною адресою: tr_sport@ukr.net та через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

Переможця та призерів за умовами проведення фотоконкурсу визначає журі, беручи до уваги фотографії, не враховуючи лайки. Також за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” у соціальні мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/) визначиться 20 найпопулярніших фото, автори та учасники яких будуть також нагороджені.

Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) фотографії. Голоси (лайки) враховуються тільки від власників сторінок, які зареєстровані в Україні. Якщо під фото будуть п’ять чи більше лайків від фейкових акаунтів, учасники Фотоконкурсу не будуть відзначені нагородами.

Організатори: управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.