Відбулося четверте засідання виконавчого комітету

  • 2265

09 квітня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Микулинецької селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Івана Слободяна. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому схвалили ряд програм та положень розроблених Тернопільською обласною держадміністрацією. Затвердили План роботи виконавчого комітету Микулинецької селищної ради на ІІ квартал 2021 року.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з вивезення ТПВ на території громади та організацію відпочинку та оздоровлення дітей громади в період літніх канікул 2021 року.

Також на засіданні виконкому було винесено проєкти наступних програм:

  • комплексна Програма соціальної підтримки резервістів, які призвані на військові навчальні збори під час воєнного стану та є учасниками бойових дій та зареєстровані на території громади:
  • Програма фінансової підтримки комунального підприємства Микулинецької селищної ради “Дружба”;
  • Програма фінансової підтримки КП Микулинецької селищної ради “Комунпобутсервіс” на 2021 рік.

, дані проєкти програм були розглянуті та одноголосно проголосовані для затвердження на наступній сесії Микулинецької селищної ради.

Усі заяви жителів громади, які були внесені у порядок денний засідання виконкому з приводу змін поштових адрес та надання дозволу на розміщення будівельних матеріалів за межами подвір’я було позитивно проголосовано.

Виконавчим комітетом Микулинецької селищної ради було вирішено виділити 62 000 грн для надання матеріальної допомоги на лікування та поховання жителям громади згідно з поданих заяв.

Члени виконавчого комітету затвердили нові тарифи на водопостачання та водовідведення на території громади. Тож згідно усіх рекомендацій та зауважень встановлено нові тарифи для населення, господарських організацій та бюджетних організацій, а саме: водопостачання (1м.куб) 14.99 грн., водовідведення (1м.куб) – 3.8 грн.

З питань благоустрою було розглянуто та схвалено заяву ФОП Сіканович О.І., щодо надання дозволу на встановлення відпочинкової зони та пониження крон дерев у центральному сквері по вул. Грушевського в смт. Микулинці.

До порядку денного за поданням заяви Гарбуза А.М. було внесено питання з дозволу облаштування скверу у смт. Дружба по вул. Л.Українки, 6, влаштування квітників та газону встановлення лавок та урн встановлення інформаційного стенду та інших елементів благоустрою, дані роботи будуть проведені жителями села та залученням благодійників. Питання було підтримано одноголосно та надано дозвіл.

Відеозапис засідання виконкому опублікований за посиланням – Засідання виконкому №4 (від 09.04.2021 р.) .

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Микулинецької селищної ради у розділі «Архів документів».