23 квітня – День благоустрою на території громади

  • 2115

23 квітня оголошується День благоустрою громади! Наша громада дoлучається до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля!" Просимо Вас бути свідомими і напередодні світлого Великодня допомогти нам зробити нашу громаду чистою!

Фото без опису

З метою покращення стану довкілля, упорядкування, озеленення та благоустрою населених пунктів Микулинецька селищна рада закликає усіх власників та орендарів магазинів, офісів, керівників установ, організацій та підприємств громади також долучитись до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля!" та просимо забезпечити прибирання прилеглих та закріплених за ними територій.

 

Просимо всіх мешканців сіл та селищ громади максимально долучитись до щорічної акції «За чисте довкілля» до ! Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту, селу необхідно витратити зовсім не багато часу. Для цього потрібно організувати прибирання на власному подвір’ї, біля під’їзду багатоквартирного будинку, на території кладовищ, зон відпочинку, тощо. Разом із родиною та сусідами висадити дерева, декоративні кущі та квіти.

 

Необхідно пам’ятати, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, але й кожен із нас!