Працівники Служби у справах дітей Микулинецької селищної ради взяли участь в триденному семінарі в рамках проєкту "Реформування закладів інституційного догляду і виховання дітей в Тернопільській області"

  • 593

Фото без опису

З 21 по 23 квітня 2021 року працівники Служби у справах дітей, відділення соціальної допомоги для сім’ї, дітей та молоді Територіального центру соціального обслуговування населення, відділу соціального захисту Микулинецької селищної ради взяли участь в триденному семінарі в рамках проєкту "Реформування закладів інституційного догляду і виховання дітей в Тернопільській області" за організації експертів - професора кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи інституту людини Київського університету ім. Б. Грінченка Жанни Петрочко та начальника відділу організаційно-правової роботи Черкаського обласного центру соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді Людмили Пони. Вивчали застосування на практиці нових постанов Кабінету Міністрів України, радилися як краще діяти в інтересах дитини та прислухаємося до порад в колі колег, в сусідніх громадах. В тому числі детально ознайомилися з послугою "соціальна профілактика", а саме практичне відпрацювання визначення потреб у послузі, форм роботи, пріоритетних напрямків; дії і теми профілактики в історіях з важкими життєвими наслідками. Відбулося навчальне засідання МДК з трьома громадами (питання: послуги сім’ям, дітям що знаходяться цілодобово в навчальному закладі. Мета - діти мають жити вдома!), супервізія випадків, індивідуальні плани, мотивація сімей до змін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису