Христос Воскрес!

  • 2007

Фото без опису

Шановні жителі Микулинецької територіальної громади

З нагоди Величного свята Воскресіння Христового прийміть щирі вітання і побажання Божого Благословення, душевної чистоти і гармонії, здоров’я, добробуту, благополуччя, миру і спокою. Ми живемо з вами в особливий період і свято Христового Воскресіння нам доводиться святкувати вже сьомий рік в стані неоголошеної війни та другий рік поспіль – в умовах пандемії. З великою надією і сподіваннями ми зустрічаємо це Велике свято. Чудо Христового Воскресіння об’єднує нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією, мудрістю і розсудливістю та навчити нас цінувати прості речі й події, з терпеливістю ставитися до випробувань.

У ці Величні Дні не забуваймо подякувати Господу Богу за все те, що маємо, за те, що у дні випробувань ми завжди відчуваємо його захист і підтримку, а в найскладніші часи ми непохитно вірили – Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації. Тож нехай свято Божого Воскресіння несе усім нам радість, дарує усім щастя, любов та непохитну віру, а величальні дзвони наповнять земною радістю ваші серця.

Нехай Воскресіння Христове надихає всіх нас на добрі й праведні справи а Пасхальне свято стане для кожного з нас початком нового життя – кращого і добрішого.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!