Привітання з Всесвітнім днем сімейного лікаря

  • 1388

Шановні сімейні лікарі!!!

Фото без опису

З нагоди професійного свята - Всесвітнього дня сімейного лікаря,  від усіх жителів Микулинецької громади і від себе особисто висловлюю Вам безмежну вдячність за високий професіоналізм та відданість справі.

Обравши цей професійний шлях, ви присвятили своє життя гуманній і благородній справі – порятунку життя та здоров'я людей. Ваша місія – складна й відповідальна, а Ваша праця не знає свят і вихідних.

Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше. Ми переконані, що своєю сумлінною працею і зусиллями Ви робите вагомий внесок в успішний розвиток сімейної медицини.

Дозвольте висловити Вам безмежну вдячність за любов до обраної професії, за Вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших співгромадян, віру і надію, яку Ви даруєте людям. Від усієї душі бажаємо Вам сімейного благополуччя, миру, тепла і затишку в Ваших оселях, поваги і порозуміння від пацієнтів. Бажаємо не тільки дбати про здоров’я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя подарує Вам щасливі моменти і приємні спогади, розуміння і вдячність людей. 

 

 

З повагою,

Голова Микулинецької селищної ради

 

Іван СЛОБОДЯН