Микулинецька громада приймала участь у першій спартакіаді «Краще спортивне село Тернопільського району»

  • 2193

Фото без опису

Вчора, 23 травня у місті Скалат, що на Тернопільщині стартувала перша масштабна спартакіада «Краще спортивне село Тернопільського району». Це перші подібні змагання у Тернопільському районі, - розповів Іван Якович Кульбіцький, голова товариства «Колос» та головний організатор заходу заплановано відкриття змагань».

На захід завітали представники влади, серед яких – перший заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук. Він подякував громадам за ініціативність та зауважив, що саме спорт – запорука здорової нації. Спортсмени різного віку боролись за першість у волейболі, міні-футболі, тенісі, шахах, шашках, легкій атлетиці, перетягуванню линви та гирьовому спорті.  Голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог запевнив, що в подальшому планують зробити змагання ширшого масштабу.

Фото без опису

Участь у змаганнях взяли 13 команд, серед команд-учасників приймала участь представники Микулинецької територіальної громади, з таких видів спорту: міні-футбол, легка атлетика, настільний теніс, гирьовий спорт, шахи, шашки та перетягування канату. Команда Микулинецької громади самовіддано боролась за кращі результати у кожному з видів програми.

Фото без опису

Загалом на змагання було запрошено 20 суддів з різних видів спорту. Переможці отримали кубки грамоти та призи.

Футбольна команда Микулинецької громади, яку очолив капітан команди Володимир Гриб у запеклій боротьбі з міні-футболу справедливо виборола II місце поступившись команді Озернянської громади в післяматчевих пенальті. У команді грали Поровський Михайло, Білінський Віталій, Кравчук Володимир, Петрусевич Олексій, Жила Дмитро. Микулинецька громада відзначилась І-им місцем з шашок серед жінок, яка виборола жителька смт. Микулинець Кінзерська Ірина. Не обминемо і інших наших спортсменів, які не потрапили у призери, але принесли немало балів у загальну скарбничку: Якимчуку Назарію, Жулавському Вадиму, Яремі Ростиславу, Шевчуку Володимиру, Бердію Василю, Гливі Василю, Білінському Віталію.

Фото без опису

Спортивний азарт, жага до перемоги, підтримка вболівальників допомогли команді Микулинецької громади зайняти 5 загальнокомандне місце. Усі учасники змагань отримали заряд позитиву та масу хороших емоцій.

За результатами зазначених змагань буде сформовано збірну команду, яка виступить на фінальних змаганнях 30 травня у селі Великі Гаї.

Фото без опису

Організаторами команди Микулинецької територіальної громади виступили Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради. ТВО Начальника відділу Наталія Яцух висловлює щиру подяку за сприйяння та спонсорську допомогу Трояну Степану Матвійовичу, Черепняку Юрію Миколайовичу і депутату Якимчуку Назару Миколайовичу в організації та проведення спартакіади.