Стати переможцем у конкурсі – ПРОСТО. Зніми відеоролик про свої улюблені спортивні заняття та виграй приз

  • 1239

Фото без опису

Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” проводить Відкритий обласний відеоконкурс “Не лінуйся! Рухайся!” під час карантину, який розпочався з 1 травня та триватиме до 16:00 год. 31 травня 2021 року. Запрошуємо до участі усіх бажаючих, хто любить проводити вільний час, займаючись будь-яким видом фізичної активності. А чудова весняна та сонячна погода, до речі, цьому лише сприяє. Зокрема, хочемо наголосити, що цьогоріч за умовами відеоконкурсу у ролику мають бути відображені заняття саме на свіжому повітрі!

Поспішайте! Надсилайте свої відеоролики, адже до участі у відеоконкурсі (без вікових обмежень) можуть взяти участь усі бажаючі. Отже, займайтесь на здоров'я, діліться з нами своїми відео, адже до кінця відкритого обласного відеоконкурсу “Не лінуйся! Рухайся!” під час карантину залишився лише тиждень!

Усі відеоролики, які надсилаються на відеоконкурс, мають бути авторськими та повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

– файл у форматі MP4 (тривалість якого 61 – 120 секунд);

– комп'ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва відеороботи повинна мати такий вигляд: Ім'я, Прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, Прізвище, Ім'я).

(Наприклад: Роман Бойчук, вул. Поштова, 1, смт. Микулинці, Микулинецька територіальна громада, представник Анна Бойчук, тел. 0961234567 ).

Відеоролики надсилати на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/ .

Відеороботи авторів будуть опубліковані у соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” ( https://www.facebook.com/tr.sport.for.all ).

Результати відеоконкурсу організатор розмістить 02 червня 2021 року в соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” ( https://www.facebook.com/tr.sport.for.all ).

Переможець та призери обласного відеоконкурсу “Не лінуйся! Рухайся!” під час карантину будуть відзначені медалями, відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Центру, автори та учасники першої двадцятки найпопулярніших відео будуть також нагороджені відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.