До уваги вступників! Галицький медичний коледж імені Євгена Гливи запрошує на навчання

  • 678

Галицький медичний коледж імені Євгена Гливи запрошує на навчання випускників 9-11 класів. Для дітей-сиріт, дітей, які втратили одного з батьків, дітей, які позбавленні батьківського піклування – навчання в коледжі безкоштовне, їх забезпечують проживанням та харчуванням. Для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей учасників АТО запропоновані індивідуально підібрані знижки.

Адміністрація коледжу запровадила додаткові умови вступу на 2021 рік. Можливість вступу без здачі вступних іспитів, взявши участь в олімпіаді з біології для учнів 9-х та 11-х класів. Учасники, які успішно виконають теоретичну та практичну частини, будуть рекомендовані приймальній комісії для зарахування на навчання в коледж.

Також, пропонуємо особливі умови вступу на базі попередньо здобутої вищої освіти без вікових обмежень.

Для абітурієнтів, які заключать угоду на навчання в коледжі до 25 травня – знижки 10% від вартості сплати за навчання на першому курсі.

Професор Хміль С.В. особисто оплатить навчання десяти абітурієнтів, які відмінно навчалися впродовж 9 років та десяти відмінникам після 11 класу.

Коледж співпрацює з Тернопільським обласним благодійним Фондом допомоги сиротам "МАЙБУТНЄ СИРІТ". Для дітей-сиріт, напівсиріт (без матері), дітей, які позбавленні батьківського піклування - навчання в коледжі безкоштовне, також їх буде забезпечено проживанням та харчуванням.

Також, менш соціально захищеним категоріям сімей, дітям учасників АТО будуть запропоновані знижки, розмір яких буде визначено індивідуально для кожного окремо.