Кожна дитина потребує підтримки, піклування, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості.

  • 949

14 червня 2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під керівництвом селищного голови Івана Слободяна. Вирішували декілька болючих питань, від яких залежали дитячі долі. Порядок денний засідання комісії містив питання про підтвердження місця проживання малолітньої дитини для її тимчасового виїзду з матір’ю за межі України з метою оздоровлення без згоди батька; про участь матері у вихованні сина; визначення місця проживання дитини одним із батьків; про доцільність/недоцільніть позбавлення батьківських прав щодо дитини; про затвердження індивідуальних планів  соціально-правового захисту дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Приймаючи рішення з кожного питання, члени комісії керувалися законодавчими актами у сфері охорони дитинства, брався до уваги вік дітей. За результатами розгляду питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які відповідають інтересам кожної дитини та базуються на принципі першочергової турботи про дітей.