У Микулинцях відбувся святковий концерт з нагоди храмового празнику, Величного свята, свята Трійці  «Дивосвіт талантів»

  • 1933

Свято Трійці є торжеством віри і духовної сили, перемогою правди та любові, прославою Творця життя і величної природи. Інша назва свята — Зелена неділя, адже в цей день прикрашають домівки травами-оберегами. Раніше в День Святої Трійці влаштовувалися справжні народні гуляння – ближче до вечора у всіх селах починали водити хороводи, співати пісні і танцювати. Варто зазначити, що забави на Зелену Неділю не втрачають своєї популярності дотепер.

21 червня 2021 року на центральній площі смт. Микулинці відбувся святковий концерт з нагоди храмового празнику, Величного свята, свята Трійці  «Дивосвіт талантів».

З вітальним словом виступив голова селищної ради Слободян Іван, який привітав зі святом та побажав сімейного  затишок і добробуту, щастя і впевненості у майбутньому, а нашій державі та громаді — єдності, миру і розквіту. Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради Яцух Наталія привітала усіх  присутніх зі величним святом Трійці,  побажала миру та Божої благодаті,  щоб серце кожного наповнювалось добром, любов’ю, щирістю та всепрощенням. Привітала з Днем батька всіх чоловіків, які носять горде звання-батько, медичних працівників; висловила слова шани та подяки за їх благородну  працю, за те, що дарують людям найдорожче – здоров’я і життя, 18 черня-День дільничого інспектора- офіцера поліції та побажала рясних Господніх блогословінь.

Творчі колективи нашої громади тішили гостей своїми талантами та дарували море позитивних емоцій. Святковий концерт, батути,солодка вата, сувенірна ярмарка, фотозона стали справжньою окрасою свята. У перерві концерту проводилась трансляція футбольного матчу Євро-2020 для палких вболівальників футболу та усіх присутніх.

За підсумками проведення свята, відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму урочисто врученні грамоти, подяки кожному  працівнику культури нашої громади, адміністрації та колективу Микулинецького будинку культури, працівникам Микулинецької міської бібліотеки, центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій, творчості дітей та юнацтва за мальовничі фотозони та локації, кожному будинку культури  Микулинецької селищної ради, які підготували номери своїх кращих пісень та танцювальних композицій, постійному меценату – Олександру Ковальчуку, всечесним отцям, ансамблю фольклорного танцю «Джерело» та студентам Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв, які дивували  вокальними та хореографічними номерами  і звісно, кожному учаснику дійства, які створили гарний настрій і відчуття справжнього, незабутнього свята.

Хай Свята Трійця і надалі приносить вам  радість, надихає на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому. Здоров’я всім, злагоди в міцних родинах, а нашій державі та громаді — єдності, миру і розквіту!