Відбулось засідання конкурсної комісії на посаду керівника закладів загальної середньої освіти

  • 2326

03 серпня 2021 року відбулось  засідання конкурсної комісії, склад якої затверджений Розпорядженням голови Микулинецької селищної ради від 27 липня 2021 року № 185 та відповідно до положення про конкурс на посаду керівника закладів загальної середньої освіти затвердженого рішенням одинадцятої сесії восьмого скликання Микулинецької селищної ради від 17 червня 2021 року №878, з метою забезпечення прозорості при призначенні керівників закладів освіти.

Фото без опису

На підставі розгляду поданих документів, конкурсна комісія прийняла рішення:   1. Відхилити кандидатури претендентів у зв’язку із неповною подачею пакету документів.

На виконання вимог Положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Микулинецької селищної територіальної громади, відповідно до частини 5 ст.38, 39 « Закону України про повну загальну середню освіту» від 16 січня 2020 року, у зв’язку із набранням чинності закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» статті 9,10. Вони зокрема передбачають, що рівень володіння державною мовою особами ( визначено пунктами  1, 3, 7, 9, 10, 13, розділу IX прикінцевих та перехідних положень вищезазначеного Закону, вступом в силу з 16 липня 2021 року, є обов’язковою сертифікація з української мови (далі державний сертифікат), що видається Національною комісією зі стандартів державною мовою відповідно до цього Закону»

2. Кожному з кандидатів пройти тестування та подати документи на конкурс.