Микулинецька селищна рада проводить громадські слухання по детальному плану території

  • 385

Микулинецька селищна  рада проводить

громадські слухання  по детальному плану території

Згідно рішення Микулинецької селищної  ради від 15.04.2021 р. № 841 “Про розробку та виготовлення детального  плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 6125089200:03:001:0171) з земель для ведення особистого селянського господарства”,  у відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», проводяться громадські слухання містобудівної документації :

«Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Хмелівка вул.Загороди, Тернопільської області»  ( замовник Микулинецька селищна  рада, розробник ФОП Боднар Андрій Миколайович. 

Громадські слухання відбудуться  01.10.2021 року, 10:00 год. в приміщені адмінбудівлі  Хмелівської сільської  ради в  с.Хмелівка.

Метою розробки детального плану території земельної ділянки є зміна цільового призначення земельної ділянки загальною площею 0.1403 га, землі особистого сільськогосподарського призначення, кадастровий номер 6125055300:02:002:0324, яка перебуває в приватній власності гр.Хамуляк Ігоря Андрійовича» в с.Хмелівка, на цільове призначення – землі громадської та житлової забудови ( для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд) .

З матеріалами містобудівної документації ви можете ознайомитись, в приміщені адмінбудівлі Микулинецької селищної  ради за адресою с.Хмелівка  в робочі дні (з 8.00  до 17.00 год.) по 30.09.2021 року, або на офіційному сайті Микулинецької селищної ради.

За вказаною адресою ви можете надсилати пропозиції (зауваження) по 30.09.2021  р.

Довідка: 

у відповідності до вище вказаних законодавчих актів пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати:

- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; - юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад. 

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

 

Микулинецька селищна рада

2021 р.