Вітання з Днем підприємця

  • 1782

У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця, який встановлений Указом Президента № 1110/98 від 5 жовтня 1998 р. щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства. Будь-яка держава відзначає дні тих професій, які є визначним і почесними. Цього року День  підприємця  припадає на 5 вересня.

Шановні підприємці  Микулинецької територіальної громади! Вітаємо Вас із професійним святом -  Днем підприємця. Ви – люди справи, які  беруть на себе відповідальність за власний бізнес, за свій  колектив  , за  їх добробут та добробут громади , адже значна  частина бюджету  громади формується завдяки вашій  наполегливій та плідній праці.

Бажаємо  всім  підприємцям та  кожному, хто знайде в собі жилку підприємництва — великих успіхів у справах. Креативного підходу до вирішення всіх питань  підприємництва. Широкого кругозору, виликих  прибутківу, стабільного  розвитку. Будьте впевнені у своїх силах, можливостях і   перспективах. Бажаємо вам успішного ведення своєї справи, матеріального благополуччя, налагодження нових міцних партнерських зв’язків, здоров’я вам, вашим родинам, вашим колективам і впевненості у завтрашньому дні.