Вітання з Днем фізичної культури і спорту в Україні

  • 1973

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Фото без опису

Щорічно у другу суботу вересня Україна відзначає День фізкультури і спорту. У 2021 році ця дата випадає на 11 вересня. Шановні спортсмени, тренери, вся фізкультурно-спортивна громадськість та всі шанувальники спорту. Микулинецька селищна рада сердечно вітає із Днем фізичної культури і спорту всіх мешканців  громади, із святом, яке пропагує силу, здоров’я та здоровий спосіб життя.

Немає жодного сумніву, що лише здоровий спосіб життя  сприятиме оновленню нашої громади, здійсненню багатьох добрих справ, подальшому розвитку найкращих її традицій . Микулинецькій громаді є ким пишатися, наші спортсмени гідно представляють громаду не тільки на районних та обласних змаганнях. Імена наших спортсменів знають за межами області  і за кордоном,  які успішно беруть участь у міжнародних турнірах.

Бажаю усім фахівцям галузі, тренерам, спортсменам та їхнім родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наполегливості, наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів та перемог в ім’я процвітання України. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади.