НАГАДУВАННЯ про сплату податку на нерухомість та земельного податку

  • 741

Шановні землекористувачі та землевласники!

Микулинецька селищна рада нагадує про необхідність сплати земельного податку та плати за нерухоме майно відмінне від земельної ділянки за 2021 рік.

Фото без опису

Термін сплати – 1 жовтня 2021 року.

У разі несвоєчасної плати будуть нараховуватись штрафні санкції згідно ст. 126 Податкового кодексу України. Крім того, на суму несвоєчасного сплаченого податкового зобов’язання  з плати за землю та нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки об’єктів житлової та нежитлової нерухомості нараховується пеня у порядку визначеному ст. 129 Кодексу.

Власників та землекористувачів смт. Микулинці та сіл: Воля, Конопківка, Кривки за довідками з питань розміру земельного податку чи податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки просимо звертатись у Микулинецьку селищну раду за адресою: смт. Микулинці, вул, Поштова, 1б. Тернопільського району Тернопільської області (Микулинецька поліклініка, 2 поверх).

Землекористувачів, власників земельних ділянок старостинських округів Микулинецької ТГ за вказаними вище довідками просимо звертатись до старост за місцем знаходження земельних ділянок.