Вітання з Днем працівників освіти

  • 1356

Шановні освітяни!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Фото без опису

Ваша професія – найблагородніша серед інших. Вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради.

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те,  що свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця та скарби своїх знань.

У день професійного свята, бажаємо Вам, дорогі освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги та подальших успіхів у Вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, творчої енергії та людської поваги. Нехай щедрою на сходи буде освітянська нива, прихильною до Вас доля, усі починання – результативними, а успіх, віра та любов – постійними супутниками у житті!

 

Зі святом! Творчих Вам успіхів!