На Дружбі збудують новий спортивний майданчик

  • 1716

До уваги мешканців громади, розпочинаються роботи проекту «Будівництво спортивного майданчика під мініфутбольне поле із штучним покриттям на території Дружбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. по вул. Лесі Українки, 12а в смт. Дружба Тернопільського району Тернопільської області» заявником якої є Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради спільно з керівництвом Микулинецької селищної ради.

Фото без опису

Наразі тривають підготовчі та земляні роботи. Загалом у рамках проекту будуть виконанні наступні роботи:

  • Підготовчі та демонтажні роботи;
  • Земляні роботи;
  • Улаштування щебеневої основи та монтаж штучної трави;
  • Установлення металевої огорожі та улаштування хвірток на металеві стовпи;
  • Влаштування воріт футбольних;
  • Улаштування тротуарів.

Метою Проекту спортивного майданчика було подальше зміцнення матеріально-технічної бази сфери фізичної культури та спорту, а також забезпечення  систематичних занять фізичною культурою і спортом жителів, покращення спортивного рівня підготовки учнів шкіл, молоді громади, зокрема проведення тренувань вже створених спортивних команд. Будівництво спортивного майданчика дасть можливість проводити спортивні змагання, турніри, що у свою чергу буде сприяти залученню дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя.

Микулинецька територіальна громада висловлює щиру подяку депутату Тернопільської обласної ради Захарківу Ярославу Петровичу за сприяння у будівництві нового спортивного майданчика мініфутбольного поля, а також народному депутату України Гевку Володимиру Леонідовичу, який спрямував кошти фонду соціально-економічного розвитку громад та територій у розмірі 1 280 330,40 грн. на будівництво даного спортивного майданчика.

Роботи планують завершити до кінця листопада цього року, згідно календарного графіку виконання робіт об’єкту.

Виконавцем робіт згідно тендерної процедури – Товариство з обмеженою відповідальністю "Міжнародні інженерні системи". Тендерна документація оприлюднена на площадці “PROZORRO Публічні закупівлі” за посиланням – https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-08-27-001294-b.

Більше фотографій початку будівельних робіт можна переглянути на фейсбук сторінці за посиланням – https://www.facebook.com/mykulynecka.gromada/posts/308206007644154 .