Вітання з Міжнародним днем волонтера

  • 1342

Фото без опису

Шановні волонтери!

5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. В Україні та у світі цього дня згадують людей, які добровільно та безоплатно працюють там, де потрібна їх допомога: доставляють найнеобхідніше захисникам України в зоні проведення АТО/ООС, організовують акції підтримки мешканцям дитячих притулків, будинків літніх людей, допомагають в проведенні масових заходів, лікарям в пунктах масової вакцинації. Волонтерство має безмежну аудиторію та географію. Одного разу побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для багатьох людей способом життя.

Ви витрачаєте свій вільний час, жертвуєте спілкуванням з родинами, щоб комусь допомогти. Розуміємо, що найціннішою подякою для вас є реально врятовані  людські життя.

Діючи за покликом душі, з почуття потреби реалізовуєте свою громадянську позицію,адже саме ви формуєте суспільну свідомість. Ваша діяльність безкорислива – ви не отримуєте ні зарплати, ні жодної матеріальної вигоди, все робите безкоштовно. А в результаті, ваша волонтерська робота сприяє забезпеченню безпеки  суспільства в тому числі і Микулинецької громади!

Від імені Микулинецької селищної ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю волонтерів зі святом! Нехай ваші добрі справи повернуться сторицею, активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця стануть живим прикладом для наслідування. 

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким множиться добро та з’являється надія у тих, хто потребує підтримки! Бажаю кожному з вас оптимізму, здоров’я,  добра, невичерпної енергії та миру!

 


З повагою,

Голова Микулинецької селищної ради Іван СЛОБОДЯН