Вітання з Днем місцевого самоврядування!

  • 1599

Фото без опису

Шановні депутати селищної ради, старости, працівники селищної ради та її виконавчого комітету, представники органів самоорганізації населення!

Від щирого серця вітаю вас з Днем місцевого самоврядування! Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, які переймаються проблемами людей.

На представників самоврядних органів покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан Микулинецької територіальної громади, за добробут її жителів, за створення належних умов проживання кожному її мешканцю. Кожен, кого територіальна громада обрала представляти власні інтереси і приймати від її імені рішення, несуть відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина.

Висловлюю  вдячність депутатам, працівникам, членам виконавчого комітету селищної ради, які демонструють відданість роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в становлення та розвиток Микулинецької територіальної громади. Нехай Ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю миру, міцного здоров`я, достатку й благополуччя. Нехай надійний родинний тил дарує підтримку та тепло, а робота приносить задоволення та нові досягнення! Нехай цей святковий день додасть впевненості у завтрашньому дні, натхнення для подальшої праці на благо громади, для її розвитку та задля зміцнення авторитету нашої держави у всьому демократичному світі.

 


З повагою,

Голова Микулинецької селищної ради Іван СЛОБОДЯН