До Дня Святого Миколая

  • 1137

Фото без опису

ЛЮБІ ДІТИ, ШАНОВНІ ДОРОСЛІ!

У грудні до нас приходить найчарівніше свято – День Святого Миколая. Це свято радості, добра. Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас, це свято на яке ми дуже чекаємо. Всі з нетерпінням сподіваємось на самий приємний і довгоочікуваний сюрприз. Адже вірячи у казку, ми стаємо добрішими, милосерднішими і уважнішими.

Тож прийміть найщиріші вітання зі святом. Нехай Святий Миколай за помахом чарівної палички виконає всі ваші бажання. Нехай всі добрі наміри перетворяться на дійсність. Помоліться Святому Миколаю, і він подарує вам здоров’я, достаток і благополуччя і щоб над нами було мирне небо і нарешті запанував мир на нашій славній неньці Україні. Нехай життя дарує вам тільки приємні миті, щоб вас ніколи не покидала віра в завтрашній день.

Вірте в диво і робіть його самі. Живіть чесно, правильно, забудьте всі образи, робіть людям добро, і воно повернеться до вас сторицею. Вірте у це свято, вірте у чудо. У ваших серцях хай завжди горить вогник радості і щастя. Гарного і веселого вам свята!!!