Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 951

Фото без опису

Сьогодні, 20 грудня, відбулося засідання виконавчого комітету Микулинецької селищної ради, яке провів селищний голова Іван Слободян. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Членами виконкому було схвалено розпорядження голови Тернопільської ОДА “Про затвердження плану заходів щодо реалізації в області у 2021 – 2023 роках Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021 -2026 роки” та питання “Про забезпечення доступу маломобільних груп населення до захисних споруд цивільного захисту на території громади”.

За рішенням виконавчого комітету також надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування та надано дозвіл на відчуження ½ частки земельної ділянки, яка належить малолітній дитині. Також члени виконкому надали дозвіл на соціальне обслуговування на платній основі особам, які перебувають в складних життєвих обставинах Терцентру Микулинецької селищної ради.

Наступними питаннями було затверджено План роботи виконавчого комітету на 1 квартал 2022 року, затверджено графік прийому жителів сіл та селищ посадовими особами на 2022 рік та затверджено роботу комунальної архівної установи “Трудовий архів” в 2021 році.

Розглянуто ряд заяв мешканців та підприємців громади про надання дозволу на зрізання дерев, надання дозволу на встановлення тимчасових споруд та розглянуто заяв від жителів громади на лікування, поховання та реабілітованим особам.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 12 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення. Відеозапис засідання опубліковано за наступним ПОСИЛАННЯМ.