Затверджено основний фінансовий документ громади на 2022 рік.

  • 1014

Фото без опису

Вчора, 21 грудня 2021 р., під головуванням селищного голови Івана Слободяна відбулося засідання чергової 22 сесії Микулинецької селищної ради VIIІ скликання, на якому були присутні 23 депутата, заступники селищного голови, старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів та громадськість. Головним питанням засідання стало затвердження бюджету громади на 2022 рік. Саме цей документ є визначальним для планування усіх заходів (економічних, соціальних, культурних, спортивних, освітніх, медичних тощо), які реалізовуватимуться у громаді. Відповідно до прийнятого рішення доходи мають сягнути позначки понад 139 млн. грн.

В ході роботи сесії були також розглянуті наступні питання про затвердження договору про передачу трансфертів між Микулинецькою селищною радою та Теребовлянською міською радою. Було затверджено ряд документів з діяльності Фінансового відділу, апарату управління селищної ради, комунальної архівної установи “Трудовий архів”, Територіального центру соціального обслуговування населення на 2022 рік, та комунального некомерційного підприємства “Микулинецька лікарня”.

Ще одна значна частка порядку денного – це містобудівні та земельні питання: дозволи та затвердження детальних планів території, проектів землеустрою, технічної документації, договорів оренди.

Відеозапис 22 чергової сесії можна переглянути на офіційному сайті громади у розділі «ВІДЕОЗАПИСИ СЕСІЙ» вибравши відповідну сесію, або ж за наступним ПОСИЛАННЯМ.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Микулинецької селищної ради в розділі “АРХІВ ДОКУМЕНТІВ”.