Кожен з нас чекає чудес...

  • 522

Фото без опису

З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця, який прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним.

В найочікуваніше свято, 19 грудня, Микулинецька селищна рада і відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму організували для мешканців громади на центральній площі смт Микулинець чарівну казку «Святий Миколай іде – Різдво веде» за участю Микулинецького центру дітей та юнацтва і Микулинецького міського Будинку культури.

Не дивлячись на несприятливі погодні умови, усім присутнім подарували яскраві години відпочинку, частували смаколиками, щедро наданими головою Микулинецької селищної ради, Іваном Слободяном та депутатом Сергієм Матлагою.

Учасники заходу активно підтримували святкування танцями, дитячими руханками, колядками.

Незабутніми та неповторними була інсценізація й привітання Святого Миколая, Ангела, колядників колективу «Барвінок».

Святий Чудотворець вчить нас милосердю, великодушності, любові до оточуючих людей. З ініціативи депутата Сергія Матлаги та з допомогою мецената, директора ПП АП «Агро-Дружба» Романа Когута, діти воїнів АТО та діти-інваліди Микулинецької громади також отримали в цей день щедрі дарунки.

Бажаємо усім дітям, їх родинам здоров’я, сімейного затишку, Божої благодаті.

Нехай Святий Миколай принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і час для дива! Адже дива трапляються у тих, хто в них вірить.