У Микулинецькій опорній школі замінять дах

  • 1351

Фото без опису

У Микулинецькій громаді завершується 1 етап проведення робіт по програмі "Спроможна школа" проєкту "Капітальний ремонт по впровадженню енергозберігаючих технологій з утеплення фасадів, влаштування даху та відмощення Микулинецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул. 8-го Березня в смт. Микулинці".

Роботи розподілені на 2 роки. Тож до кінця 2021 року по календарному графіку буде завершено влаштування даху. А у 2022 році проєкт буде повністю реалізовано.

Загальна вартість проєкту складає 8 млн. 50 тис. грн. Фінансування на 2021 рік виділено з державного бюджету згідно Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми “Спроможна школа для кращих результатів” у 2021 році» отримано у розмірі 3 млн. 207 тис. грн. Також співфінансування з місцевого бюджету становить 570 тис. грн. на поточний рік. Згідно з тендерною документацією виконавцем даних робіт є ТОВ "КРАЇНА БУДСЕРВІС". Ознайомитись з детальною інформацією можна за наступним посиланням - https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-09-17-004961-c .

Микулинецька селищна рада висловлює найщирішу вдячність за розуміння та матеріальну підтримку у виділенні коштів з державного бюджету Голові Тернопільської ОДА Трушу Володимиру Любомировичу, заступнику голови Тернопільської ОДА Гайдуку Ігорю Володимировичу, депутату Тернопільської обласної ради Шафранському Віталію Богдановичу, начальнику управління освіти і науки Тернопільської ОДА Хомі Ользі Зіновіївні та щиро дякуємо усім за підтримку у розбудові нашої громади.