Оформлення паспорта громадянина України вперше у 26 років

  • 401

Фото без опису

Служба у справах дітей Микулинецької селищної ради висловлює щиру подяку за надання консультацій, співпрацю та допомогу працівникам Управління державної міграційної служби у Тернопільській області та працівникам Теребовлянського відділу державної міграційної служби у Тернопільській області, які безпосередньо приймали документи та організували роботу над оформленням паспорта громадянина України, а саме ID-картки вперше, для п.Світлани, жительки Микулинецької територіальної громади.

У силу складних життєвих обставин: смерті матері та неналежного виконання батьком своїх батьківських обов’язків (незвернення з дочкою до працівників міграційної служби) для оформлення паспорта п.Світлана залишилася без будь-яких документів, що посвідчують особу.

Через відсутність документів, п.Світлана позбавлена можливості зареєструвати шлюб, бути законним представником дитини, а саме оформити свідоцтво про народження 3-річній доньці, декларацію із сімейним лікарем та інші послуги, які необхідні для достатнього життя.

Було проведено ряд заходів щодо ідентифікації особи та перевірки належності до громадянства України. Рішення про документування заявниці прийнято лише за результатами проведених перевірок та 17.12.2021 року п.Світлані у віці 26 років вручено ІD-картку вперше.