Благодійники стали Миколаєм для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

  • 375

Фото без опису

Служба у справах дітей Микулинецької селищної ради висловлює подяку спільноті "Покоління Любомира Гузара", благодійнику зі Львова та підприємцям смт. Микулинці, які запропонували свою допомогу та вирішили зберегти анонімність. Дуже приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа доля дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Беручи до уваги, що основний збір подарунків та солодощів був оголошений Територіальним центром соціального обслуговування населення Микулинецької селищної ради, були приємно вражені, що і в нас попросили списки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Можливо, щось упустили, можливо десь не врахували обставини. Надіємось, що ця добра традиція триватиме в нашій громаді та приноситиме багато радості для маленьких сердечок. Це дасть нам змогу вдосконалюватися. Дай Вам Боже здоров'я, достатку, радості і найщедріших подаруночків від св.Миколая!!!

У разі, якщо Ви хочете бути Миколаєм для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, брати участь у дитячому житті, на території Микулинецької громади, частіше ніж раз в рік, чи маєте цікаві ідеї, щоб зробити їх життя щасливішим, або хочете організувати будь-яку благодійну акцію будемо раді зустрітися з Вами, надати інформацію та обговорити Ваші пропозиції!