Звернення Депутата Микулинецької селищної ради Олександри Жирук до громади

  • 2131

Фото без опису

Шановний голово, колеги-депутати, шановна громадо!

Сьогодні більшість українців турбує одне важливе питання - питання безпеки нашої держави та безпеки наших родин.

І це закономірно, бо протягом останніх місяців відбувалася така інформаційно-психологічна накачка людей, якої не було з 2014 рок у. Багато хто ставить питання: «Що нам робити?». Відповідь є і ми всі неодноразово її чули - зберігати спокій і не дозволяти нагнітання паніки. Про це говорив наш Президент і Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський. Сьогодні це -  найсильніша  відповідь будь-яким планам проти нашої держави, якими би вони не були.

Усі неодноразово чули про те, що Росія веде проти нас гібридну війну. Саме зараз ми з вами стикнулися з одним із компонентів такої війни - з інформаційно-психологічною війною. Це коли ворог пересуває війська, демонструє готовність напасти й постійно погрожує. Мета цих дій - зробити так, щоб люди почувалися й поводилися так, ніби на вулиці йдуть бойові дії.

Мета інформаційно-психологічної війни - зробити так, щоб люди побігли скуповувати гречку, сірники та знімати  гроші з рахунків у банках. Бо будь­ який хаос ослаблює державу й робить їі керівництво більш вразливим до шантажу й ультиматумів.

Але як ми з вами побачили - план агресора не спрацював! Українці демонструють стійкість і прекрасно розуміють, у чому задум ворога. Спокій громадян допомагає нашим військовим, дипломатам і розвідникам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та укра'інців.

Усі ми в межах нашої громади також маємо зберігати спокій переконувати людей довірити справу захисту країни професіоналам. У нас можуть бути різні партії, різні програми, але Україна в нас одна. Тому ми не повинні піддаватися інформаційно-психологічним  атакам і не допомагати ворогу нагнітати паніку. За фактом безпекова ситуація в нашій державі не змінилася, більшим став тільки ажіотаж навколо таких повідомлень.

Тож зараз основне - не дозволити ворогу завоювати наш розум і взяти верх над нашими емоціями. У цьому сьогодні наша головна сила.

Слава Україні!

 


З повагою,

Депутат Микулинецької селищної ради Олександра ЖИРУК